Hela Försäkring söker fler säljare! Kom till oss och sälj en fantastisk försäkring!

Annonstext

I centrala Stockholm finns just nu lediga platser på vårt härliga kontor!

Detta är en perfekt möjlighet för dig som vill arbeta med försäljning, brinner för att hjälpa kunder och vill arbeta med en seriös produkt.

Oavsett bakgrund och erfarenhet av försäljning så kommer vi utbilda dig till förmedlarassistent tills du blir redo att möta våra kunder på ett utmärkt sätt.

I detta fall gäller det en tandvårdsförsäkring som hjälper personer bli försäkrade så de har råd att gå till tandläkaren och ta hand om sin munhälsa.

Hos oss kommer du att arbeta med utgående samtal mot nya kunder, något som kräver att du är en orädd och nyfiken person. Vi prioriterar kvalité i våra samtal och därför är du som söker även noggrann, tydlig och lyhörd.

Vi söker främst dig som arbetat med försäljning tidigare, gärna via telefon och dialersystem. Har du inte den erfarenheten, men ändå besitter det driv och kundintresse som tjänsten kräver, så är vi beredda att ge rätt person en chans, så länge inställningen och motivationen är på topp!

Varje anställning inleds med en veckas betald utbildning inom försäkring, produkt, samt den säljteknik som krävs för vår verksamhet.

Om oss

Hela Försäkring är ett modernt företag för de kunder som prioriterar personlig kontakt och hjälp vid beslut rörande sin välfärd och hälsa.

Vi strävar efter att hela tiden skapa en ökad trygghet mot kund genom att vara tydliga, tillgängliga och hjälpsamma. Det är enkelt att bli kund hos oss!

Placeringen i Stockholm är beläget i moderna lokaler, som präglas av en stark vinnarkultur och tävlingsanda!

För att lyckas i din försäljning får du, utöver utbildning, daglig coachning och feedback av din närmsta chef, så du kan fortsätta utvecklas i din försäljning. Det innebär att du som söker är mottaglig för feedback och redo att kavla upp ärmarna!

Vi arbetar både med en trygg grundlön samt en motiverande provisionsstege, -perfekt för dig som har höga ambitioner gällande din lönesättning!

Vi erbjuder:

- Betald basutbildning inom produkt och säljteknik samt möjlighet till fördjupad utbildning vid tillsvidareanställning

- Löpande vidareutbildning under din anställning

- Friskvårdsbidrag

- Sjukförsäkring via Skandia

- Tjänstepension

- Lojalitetsprogram med 2 konferensresor per år som höjdpunkt!

- AW varje fredag

Lön: Fast lön + provision utan tak

Arbetstider: Måndag – fredag 08:40-17:30

Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi på Hela rekryterar fördomsfritt och välkomnar alla att söka oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion, funktionsvariation, sexuell läggning eller ålder.

Alla anställningar kräver ett uppvisande av belastningsregister från polisen gällande försäkringsdistribution, samt en kontroll där skulder hos kronofogden ej får överstiga 100 000 kr.

Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Har du specifika frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Rekrytering- & Utbildningsansvarig Karim Enckell på; Karim.Enckell@helaforsakring.se eller 070 - 777 24 27.
Vi tar inte emot ansökan vi mail eller brev .

Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via formuläret nedan.

Välkommen med din ansökan!