Utesäljare i Göteborg

Annonstext

Utesäljare sökes till Jobbplats i Göteborg.

Jobbplats nysatsning "Utesälj" har visat goda resultat, och nu söker vi dig som vill ansluta dig till resan. Du ges en unik möjlighet att vara med i uppbyggnaden av avdelningen samt få utrymme att påverka din egen arbetsroll. Du blir en del av ett resultat fokuserat team som värderar en god gemenskap internt och hjälps åt för att nå framgång.

ARBETSUPPGIFTER
Som Utesäljare på NEG och Jobbplats kommer du att ansvara för nykundsbearbetning i Göteborgs området. Dina dagar kommer bestå av att boka och genomföra kundbesök samt att följa upp dessa för att slutligen stänga affärerna. Utöver det ansvarar du för prospektering av kunder och marknad. I dina arbetsuppgifter tillkommer viss säljadministration och du kommer arbeta mot uppsatt budget som följs upp av Teamleader.

Du kommer främst utföra arbetsuppgifter som:

Driva försäljningen i Göteborg med omnejd.
Nykundsbearbetning utifrån redan framtagna kundlistor.
Prospektering av marknaden.
Offertskrivning.
Signera avtal på plats med kund.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att trivas i rollen som Utesäljare behöver du vara självgående och ansvarstagande. Du motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och visar en ödmjukhet som tar dig framåt. Att driva dig själv och din försäljning i rätt riktning ser du som en självklarhet samt att du värderar affärsmässighet högt. Dessutom värnar du om att skapa förtroende och långvariga relationer.

Viktigt för tjänsten:

Erfarenhet av försäljning mot nya kunder.
Svenska och engelska i tal och skrift.
B-körkort

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Utesäljare är en rekrytering där du blir anställd direkt hos Jobbplats i Göteborg. Du kommer ingå i ett team av säljare och en teamledare som drivs av ett högt engagemang och att hjälpa varandra. Arbetstiderna är måndag-fredag 09.00-17:00 och resor i tjänsten förekommer.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi tar inte emot ansökan vi mail eller brev .

Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via formuläret nedan.

Välkommen med din ansökan!