Personlig Rekryteringsagent

Personlig rekryteringsagent

Vi vet att det enklaste och bästa sättet att få ett jobb är via kontakter. Men det är inte alla som har ett brett kontaktnät och känner rätt människor. Därför arbetar vi med rekryteringsagenter som har ett otroligt brett kontaktnät mot olika företag. Ungefär som en agent för en fotbollsspelare eller en artist. Agenten letar aktivt efter nya uppdrag så att artisten kan lägga fokus på sitt artisteri. På samma sätt erbjuder vi en rekryteringsagent som aktivt letar arbete åt dig. Helt kostnadsfritt såklart. 

Det fungerar såhär:

Efter registreringen kommer vi att kontakta dig för att ha en snabb intervju per telefon, och få en personlig kontakt med dig. Vi tar reda på vad du vill arbeta med och vad du har för erfarenheter. Vi frågar även vad du har för framtidsplaner för att kunna ge dig så bra förutsättningar som möjligt för att hitta rätt jobb. Vi kan även hjälpa dig med karriärsvägledning, där du kan öka dina möjligheter att snabbt nå dina framtidsmål.

Där efter letar vi aktivt efter arbeten som kan passa för dig utifrån dina förutsättningar och mål. Ibland bokar vi en eller flera intervjuer redan vid första kontakten. Du blir anställd direkt av arbetsgivaren utan mellanhänder. Tyvärr kan vi inte erbjuda alla som registerar sig en rekryteringsagent, men vi försöker att tilldela de allra flesta i den mån det går.

Varför är det så framgångsrikt?

På grund av våran långa relation med våra uppdragsgivare och vår kunskap inom rekrytering, kan vi på ett enkelt sett hitta rätt kandidat till rätt arbetsplats. Det minskar risken för att du som arbetsökande ska hamna på en arbetsplats som du inte trivs på eller att du kommer till en oseriös arbetsgivare som inte betalar ut löner eller inte har bra villkor för sina anställda.

92 % av dem som har en rekryteringsagent får ett jobberbjudanden redan efter 1 vecka!  

Sök jobb via kontaktnät

Många arbetagivare väljer idag att inte annonsera ut tjänsterna på den traditionella vägen med annonser. De söker istället efter kandidater i kontaktnät för att det ofta går snabbare och man kan förenkla rekryteringen. RecNet arbetar med ett kontaktnät som förenklar förbindelsen mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi gör det enklare för båda parter att finna varandra. Det sker på två olika sätt, antingen blir man tilldelad en rekryteringsagent som hjälper dig med kontakten med arbetsgivare. Får du ingen rekryteringsagent blir du ändå matchad mot arbetsgivare som aktivt letar kandidater, du blir alltså synligare.